Ehok logo
Szegeditavasz

Szeged Megyei Jogú Városi Ösztöndíj eredmények 2019/2020

A Városi Ösztöndíjra beérkezett pályázatokat, a Szeged MJV Önkormányzata által összehívott bizottság 2019. november 28-án elbírálta.

A 2019/2020-as tanévre kiírt Szegedi Megyei Jogú Város ösztöndíj pályázat nyerteseinek neptun kódja illetve a pályázatok elbírálása során alkalmazott pontrendszer és az ünnepségre szóló meghívó a mellékletekből letölthető.

Az átadó ünnepségre 2019. december 11-én 15 órakor kerül sor, melynek helyszíne: Szeged MJV Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Díszterme, ahol minden nyertes részvételére feltétlenül számítanak!

FONTOS!

Kérjük, hogy az ösztöndíjat elnyert hallgatók mindenképpen olvassák el a hivatalos meghívót, mely minden fontos információt tartalmaz! Azon hallgatók akik nem tudnak személyesen megjelenni az átadó ünnepségen, lehetőség szerint képviseltessék magukat valamelyik hozzátartózójukkal. A gördülékeny ügyintézés elengedhetetlen feltétele, hogy az alábbi adatok rendelkezésre álljanak: – adóazonosító jel, – társadalombiztosítási azonosító jel, – számlavezető pénzintézet megnevezése és folyószámla száma.

A nyerteseket az SZTE EHÖK irodavezetője email-ben is értesíti.

Gratulálunk!

 

Megh%c3%adv%c3%b3 %c3%b6szt%c3%b6nd%c3%adj%c3%a1tad%c3%b3 %c3%bcnneps%c3%a9gre
Nyertesekn%c3%a9vsor sztehap 2019
Pontozolaphir