Ehok logo
Sztehap hosszabbitas

Rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatok - HOSSZABBÍTÁS

Kedves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a felsőbb évesek rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatainak hosszabítási időszaka a következő:

2019. június 3. 10:00 – 2019. június 21. 23:59

Fontos!

Azon hallgatók, akiknek kollégiumi elhelyezési kérelme el lett utasítva szociális pont hiánya végett, mindenképp adjanak be fellebbezést ( Modulo - Kollégiumi jelentkezés űrlap - "Csatolt űrlap kitöltése" - Fellebbezés ), mivel jelen hosszabbítás alatt a helyzetfelmérési adatlapok újra beadhatóak.

A határidő nem csak azokra a hallgatókra vonatkozik, akik már adtak be általános szociális helyzetfelmérési adatlapot! Új általános szociális helyzetfelmérési adatlap beadására is van lehetőség. Akik még az általános szociális helyzetfelmérőjükhöz nem csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj és / vagy városi tanulóbérlet pályázati űrlapot, ugyaneddig a határidőig megtehetik. A rendszeres szociális ösztöndíj és tanulóbérlet pályázati űrlap csatolásának továbbra sem feltétele a lezárt, pontozott általános szociális helyzetfelmérő adatlap, elegendő, ha véglegesített. Az űrlapokat a pályázati időszak lezárta után, a ponthatárhúzás előtt összefrissíti a rendszer.

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek itt találhatóak.

SZTE EHÖK