Ehok logo
54206313 2276073152662231 2960458589912694784 o

Jogász - Közgazdász sportnap a Hattyas soron

A jogászok és a közgazdászok nagy lelkesedéssel készülnek az április 17-ei ÁSZ napra a Hattyas soron, ahol nem a névszóképzésen lesz a hangsúly, hanem a sporton (függetlenül attól, hogy a testnevelő – edző szak más karon található). Mivel egy közgazdász hisz a végtelen, soha véget nem érő növekedésben, így az csak természetes, hogy tavalyhoz képest újdonságokkal készülnek a jövő projektmenedzserei és válóperes ügyvédei, többek között Lasertag-gel is. (Ez nem a tízmilliót meghaladó fekete német gépkocsikra helyezhető lézerblokkoló, hanem egy paintballhoz hasonló csapatjáték.)

Kinek ne lenne az álma egy kulináris képességekkel rendelkező BIG 4-nál dolgozó főkönyvelő, így bográcsozásban és pörköltkészítésben is összemérhetik a tudásukat a névszóból képzett névszóval jelölt foglalkozású hallgatók. Természetesen csak miután megfelelően elfáradt mindenki fociban, streetballban, visszadátumozásban, röplabdában, teniszben, ping-pongban és sörpongban is, mert ugyebár abban is ellehet (a darts is sport nem?).

Akinek még nem esett le kellően a vércukra a nap végére vagy úgy érzi túlságosan kevés toxikus anyag található benne, azokat várja este a JATE Klub is!

Az eseményről bővebben:

bit.ly/aszsportnap