Ehok logo
Aaaaaaaaaaaa

Az SZTE TTIK és a ZMK HÖK is adományt gyűjt

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai, valamint a Zeneművészeti Kar Hallgatói Önkormányzatának testülete is adománygyűjtést szervezett a Karitáció Alapítvánnyal karöltve.

Mint már korábban írtuk, a Karitáció Alapítvány a szociális, családsegítő, kulturális, egészségvédelmi és gyógyító tevékenységét közhasznú jelleggel működteti. Egész évben segítő programokkal teszik a nélkülözők életét könnyebbé, boldogabbá. Az alapítvány egyik nagy sikere a Bohócdoktor Mozgalom, ami már 2008 óta működik. Segítő tevékenységükkel minden héten más más kórházakban varázsolnak mosolyt a gyermekek arcára. 

Tavaly a ZMK HÖK szintén együttműködött az alapítvánnyal, akkor ruhagyűjtést szerveztek, amely hatalmas sikerrel zárult. A legutóbbi eredményeken felbuzdulva döntöttek úgy, hogy idén összefognak a TTIK HÖK tagjaival is, így remélve még több felajánlást a rászorulók javára.

Idén tartós élelmiszert, játékokat, ruhát lehet eljuttatni a HÖK-ökön és az alapítványon keresztül a rászorulóknak.

A gyűjtés zárásaként jótékonysági koncertet adnak a Zeneművészeti Kar hallgatói december 11-én 18 órától a ZMK Fricsay-hangevrsenytermében.

További információ a mellékletben.

SZTE EHÖK

Plak%c3%a1t