Ehok logo
Szeged

Szeged MJV Városi ösztöndíj pályázatának eredménye

A Városi Ösztöndíjra beérkezett pályázatokat, a Szeged MJV Önkormányzata által összehívott bizottság 2018. november 27-én elbírálta.

A 2018/2019-es tanévre kiírt Szegedi Megyei Jogú Város ösztöndíj pályázat nyerteseinek neptun kódja, a pályázatok elbírálása során alkalmazott pontrendszer és az ünnepségre szóló meghívó a mellékletekből letölthető.

Az átadó ünnepségre 2018. december 12-én 15 órakor kerül sor, melynek helyszíne: Szeged MJV Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Díszterme, ahol minden nyertes részvételére feltétlenül számítanak!

FONTOS!

Kérjük, hogy az ösztöndíjat elnyert hallgatók mindenképpen olvassák el a hivatalos meghívót, mely minden fontos információt tartalmaz! Azon hallgatók akik nem tudnak személyesen megjelenni az átadó ünnepségen, lehetőség szerint képviseltessék magukat valamelyik hozzátartózójukkal. A gördülékeny ügyintézés elengedhetetlen feltétele, hogy az alábbi adatok rendelkezésre álljanak: – adóazonosító jel, – társadalombiztosítási azonosító jel, – számlavezető pénzintézet megnevezése és folyószámla száma.

A nyerteseket az SZTE EHÖK irodavezetője email-ben is értesíti.

Gratulálunk!

Meghívó

Pályázatot nyert hallgatók neptun kódja

Pontozólap

SZTE EHÖK