Ehok logo
635a41ad46b1123fa56ddb9d961c5747

Felhívás 2018/2019 I. féléves szociális alapú juttatásokra és kollégiumi elhelyezésre

Kedves Hallgatók!

 

Az alábbiakban olvashatjátok a 2018/2019 I. Féléves szociális juttatásokra vonatkozó információkat.

 

1. Rendszeres szociális ösztöndíj

Rendszeres szociális ösztöndíj támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek ( 2017. november 20. után benyújtott ) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be / csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj kérelmi űrlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített ( Beadva ) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá az ösztöndíj kérelmi adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

 

2. Városi tanulóbérlet

Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek ( 2017. november 20. után benyújtott ) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be / csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített ( Új, beadva ) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a városi tanulóbérlet igénylési adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

3. Kollégiumi elhelyezés

Kollégiumi elhelyezésre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek ( 2017. november 20. után benyújtott ) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be / csatoltak kollégiumi elhelyezés űrlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített ( Új, beadva ) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a kollégiumi elhelyezés űrlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

A rendszeres szociális támogatás, bérletigénylés és kollégiumi elhelyezés benyújtási határideje:

 

2018. április 16. 00:01-től 2018. május 18. 23:59-ig.

Fontos!

Aki rendelkezik 2017. november 20. után beadott, lezárt pontozott pályázattal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő ahhoz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. elegendő ahhoz ÚJRA hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot / űrlapokat. Csatolt űrlapok nélkül, vagyis: ( ‘Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés’, ‘Városi tanulóbérlet igénylés’ ,'Kollégiumi elhelyezés') nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!


 

Az igazoláslistában módosítás történt az öneltartó hallgatókra vonatkozóan, így kérünk benneteket, hogy beadás előtt tájékozódjatok az igazoláslistából.


 

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen lehet, továbbá segédleteket és a pontrendszert, igazoláslistát, keltezési kritériumokat az alábbi dokumentumok rögzítik.

P%c3%a1ly%c3%a1zatikiiras
Modulo2kit%c3%b6lt%c3%a9s
Keltezes 18 19 1
Egyszer%c5%b1s%c3%adtettlista
Koll%c3%a9giumi1819
Gyikvegleges
Egy fore juto jovedelem
Szubpontuj
Pontrendszer
Igazolaslista form%c3%a1zott %281%29