Ehok logo
Dip

Tanulmányi ösztöndíj eredmények - 2017/2018 II. félév

Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda a holnapi nap folyamán számfejti a 2017/18. tanév II. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket.
Jelen félévben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 9350 Ft minimum és 31200 Ft maximum összegek között mozog és a maximális részesedés mértéke 42%.

Az adott képzésekhez és szakokhoz tartozó ösztöndíjkalapokról a mellékletből tájékozódhattok.

A hallgatók tanulmányi eredményéhez tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhattok ma este 21:00-tól kezdődően.

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/login/index

Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a “Kitöltés” gombra kattintva.

Tanulmányi ösztöndíjat az előző aktív félévedben elért tanulmányi teljesítményed alapján ( korrigált kreditindex ) kaphatsz, melyet nem kell külön megpályázni. Tanulmányi adatokat és az átlagodat a Neptun rendszerben megtalálod.

További statisztikai adatok:

Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 11351 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 4487 fő

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről – a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt. A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Prof. Dr. Szabó Gábor rektornak címezve a MODULO felületén az EHÖK fül alatt található űrlappal tudja beadni.

Beadás → EHÖK → Tanulmányi ösztöndíj jogorvoslati kérelem

A JOGORVOSLATI KÉRELMET EGYÉRTELMŰEN ÉS OLVASHATÓAN KELL KITÖLTENI. AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA,DISZKALKULIA) EBBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

A jogorvoslati kérelem beadására is 2018. március 13. 12:00-tól keződően van lehetőséged 15 napig.

Kérünk titeket, hogy feltétlenül ellenőrizzétek le tanulmányi átlagotokat, akár számoljátok át azt az ETR-ről Neptun-rendszerre való átállás végett.

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel a tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatosan a megbízott juttatási és térítési referenshez fordulhatsz bizalommal.

jutter@ehok.u-szeged.hu
( Juttatási és térítési referens e-mail )

SZTE EHÖK

01 kalap def lista vegleges17182