Ehok logo
Cover jogorvoslat

Jogorvoslati kérelem benyújtása

Jogorvoslati kérelmet azon hallgatók nyújthatnak be, akik valamilyen szempontból nem értenek egyet a rendszeres szociális ösztöndíj valamint a városi tanulóbérlet ponthatáraival, esetleg nem csatolták az igényléséhez szükséges űrlapokat, de ide tartozik az is, ha a hallgató úgy érzi, hogy nem megfelelően pontozták az adatlapját, vagy nem fogadta el a bíráló a feltöltött dokumentumait. A jogorvoslat nem hiánypótlás!

Jogorvoslat benyújtásának módja:

A jogorvoslati kérelmeket a Modulo rendszerben, 2018. február 5.-től 2018. február .19.-ig lehet benyújtani, melyről a Szegedi Tudományegyetem - „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt.

A kérelem elektronikusan, a MODULO rendszerében a „Rendszeres szociális ösztöndíj” c. űrlaphoz, a „Városi tanulóbérlet” vagy az „Általános szociális helyzetfelmérő” adatlaphoz kapcsolódóan, „Jogorvoslati kérelem” c. adatlap kitöltésével nyújtható be. Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek ilyen űrlappal, önállóan is beadhatják a kérelmet.

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722, Szeged, Szentháromság utca 34.) a sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben lehet.

SZTE EHÖK