Ehok logo
Malac

Tanulmányi ösztöndíj eredmények - 2017 / 2018 I. félév

Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda a holnapi nap folyamán számfejti a 2017/18. tanév I. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket.
Jelen félévben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 9150 Ft minimum és 30500 Ft maximum összegek között mozog és a maximális részesedés mértéke 41%.

 

Az adott képzésekhez és szakokhoz tartozó ösztöndíjkalapokról a mellékletből tájékozódhattok.

A hallgatók tanulmányi eredményéhez tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhattok holnap este 20:00-tól kezdődően.

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/


Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a “Kitöltés” gombra kattintva.
 

Tanulmányi ösztöndíjat az előző aktív félévedre vonatkozó korrigált kreditindexed alapján kaphatsz. Tanulmányi adatokat és az átlagodat a Neptun rendszerben megtalálod.

További statisztikai adatok:

Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 8972 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 3503 fő

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről – a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt. A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Dr. Szabó Gábor rektornak címezve a MODULO felületén az EHÖK fül alatt található űrlappal tudja beadni.

 

Beadás → EHÖK → Tanulmányi ösztöndíj jogorvoslati kérelem


A JOGORVOSLATI KÉRELMET EGYÉRTELMŰEN ÉS OLVASHATÓAN KELL KITÖLTENI. AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA,DISZKALKULIA) EBBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

 

A jogorvoslati kérelem beadására is 2017. október 12. 20:00-tól keződően van lehetőséged 15 napig.

 

Kérünk titeket, hogy feltétlenül ellenőrizzétek le tanulmányi átlagotokat, akár számoljátok át azt az ETR-ről Neptun-rendszerre való átállás végett.

 

A Hallgatói Szolgáltató Iroda információi szerint a pénteki nap folyamán ( 2017.10.13. ) már a hallgatók számláin lesz az ösztöndíj.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel a tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatosan a juttatási és térítési referenshez fordulhatsz bizalommal, továbbá az EHÖK Iroda is bővített nyitvatartási idővel lesz nyitva.

 

jutter@ehok.u-szeged.hu

( Juttatási és térítési referens e-mail )

SZTE EHÖK

Szte kepzes kalap def 2017 18 1 20171011 ok