Ehok logo
Untitled

II. Osztatlan Tanárszakos Találkozó

Programjainkon, többek között fórumokon vehetnek részt a hallgatók, melyeken különböző témákat érintünk (például: gyakorlatok, szakdolgozat). Továbbá az első éves osztatlan tanárszakos hallgatóknak lehetősége nyílik szakspecifikus tájékoztatókon részt venni.

 

A programsorozat részletei a plakátokon.

TÁJÉKOZTATÓKKAL KAPCSOLATBAN


A kiadott mintatantervek alapján próbáltunk olyan idősávokat találni, ahol a szakos első éves hallgatóknak nincs órájuk, de már jelezték, hogy az eredeti mintatanterv nem lett pontos, így lehet, hogy egy óra mégis van abban az időpontban.
Az órára el KELL menni, a tájékoztató nem lehet indok, hogy valaki nem jelenik meg egy óráján. Arra viszont van lehetőség, hogy előre beszélünk az órát tartó tanárral, hogy mikor engedi el a csapatot, és akkor annyi idővel csúszik az adott tájékoztató - DE ez csak szakos órákra vonatkozik, szabadon választhatók kurzusokat, testnevelés kurzusokat nem tudjuk figyelembe venni.
Ha van olyan csapat, akit ez a probléma érint, a Facebookon közzétett eseményben kitett bejegyzésnél jelezzenek.


Angolból, magyarból, történelemből és biológiából két időpont van.
A pincéhez az útvonal plakátolva lesz, mely a Radnóti kávézó mellett található.

Az angol-rajz osztatlan tanárszakos hallgatók nem tudnak majd megjelenni az angol szakos tájékoztatókon, de a rajz-tájékoztató keretein belül tájékoztatva lesznek.
 

%c3%baj plak%c3%a1t t%c3%a1j%c3%a9koztat%c3%b3k els%c5%91 %c3%a9veseknek
Ott plakat