Ehok logo
17198294 1387409147947425 56734284 n

Tanulmányi ösztöndíj eredmények - 2016/2017 II. félév

Tisztelt Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda számfejtette a 2016/17. tanév II. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket.


Az idei évben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 9550 Ft minimum és 31800 Ft maximum összegek között mozog és a maximális részesedés mértéke 42%.

A hallgatók a tanulmányi eredményükhöz tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhatnak:

https://modulo.etr.u-szeged.hu/modulo/

Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a kitöltés gombra kattintva.

A tanulmányi ösztöndíjszabályzatról bővebben itt:

http://www.sztehap.hu/pages/19-tanulmanyi-oszondij

A KKI-s eredményedről bővebben itt tájékozódhatsz:

www.etr.u-szeged.hu

Képzés → Szakok, képzések → A szakhoz rendelt képzések

A Hallgatói Szolgáltatói Iroda megkezdte a számfejtést, így az ETR felületén, a pénzügyek menüpont alatt is hamarosan megjelenik az összeg.

További átlag adatok:

Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 11706 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 4643 fő
 

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt. A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Dr. Szabó Gábor rektornak címezve a MODULO felületén az EHÖK fül alatt található űrlappal tudja beadni.

Beadás → EHÖK → Tanulmányi ösztöndíj jogorvoslati kérelem


A JOGORVOSLATI KÉRELMET EGYÉRTELMŰEN ÉS OLVASHATÓAN KELL KITÖLTENI. AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA,DISZKALKULIA) EBBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

SZTE EHÖK