Ehok logo

Hírek

SZTE EHÖK- ONLINE ÜGYELET

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2020. március 23-tól kezdve bizottságaink ONLINE ÜGYELETET tartanak.  Ez azt jelenti, hogy a meghatározott időpontokban AZONNAL válaszolunk nektek a beérkezett emailekre.  A bizottságok ügyeleti ideje a következőképpen fog alakulni:

Juttatási és térítési referens:
hétfő-péntek 13-14

Jogsegélyszolgálat:
hétfő-péntek 16-17

Tanulmányi Tanácsadó Szolgálat:
hétfő 15-18
kedd 12-13
csütörtök 15-16
péntek 11-12

Külügyi és Kulturális Bizottság:
hétfő-péntek 10-11

Sajtó:
hétfő-péntek 11-12

A bizottságok email címeit megtaláljátok a "Bizottságok" menüpont alatt.

Ezenkívül felhívnánk a figyelmeteket, hogy a Szentháromság u. 34. szám alatt található irodánk munkanapokon 10-14 óra között tart nyitva. A rendkívüli időszakban az irodán az EHÖK közalkalmazott irodavezetője tartózkodik.

A online ügyeleti időn kívül és a Facebookon beérkezett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.  

SZTE EHÖK Iroda- Nyitvatartás változás

Figyelembe véve a kormány és az SZTE vezetésének utasításait, irodánk nyitvatartási ideje megváltozik 2020.03.13. péntektől határozatlan ideig. 
A Szentháromság u. 34. szám alatt található irodánk munkanapokon 10-14 óra között tart nyitva. Az egyes referensek és bizottságok KIZÁRÓLAG ELEKTRONIKUS úton emailben érhetőek el, awww.sztehap.hu weboldalunkon a "bizottságok" fül alatt található címeken. 
A rendkívüli időszakban az irodán az EHÖK közalkalmazott irodavezetője, valamint a Doktorandusz önkormányzat szintén közalkalmazott irodavezetője tartózkodik.
Megértéseteket köszönjük!
Vigyázzatok magatokra! 

Tanulmányi ösztöndíj eredmények - 2019/2020 II. félév

Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda a mai nap folyamán számfejtette a 2019/2020. tanév II. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíjakat.
Jelen félévben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 13500 Ft minimum és 45100 Ft maximum összegek között mozog és a maximális részesülés mértéke 39%.

A hallgatók tanulmányi eredményéhez tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhattok ma 22:00-tól kezdődően.

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/login/index

Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a “Kitöltés” gombra kattintva.

Tanulmányi ösztöndíjat az előző aktív félévedben elért tanulmányi teljesítményed alapján ( korrigált kreditindex ) kaphatsz, melyet nem kell külön megpályázni. Tanulmányi adatokat és az átlagodat a Neptun rendszerben megtalálod.

FONTOS, hogy amennyiben valakinek egy kurzus később került rögzítésre vagy  Erasmus végett később kerültek be a jegyei vagy valamilyen ügyviteli ok miatt a Moduloban található átlaga nem valós, először a Tanulmányi Osztályon jelezze a problémát, mivel ha a Tanulmányi Osztály ezt korrigálja, az átlagmódosító kérelem beadásával a Hallgatói Szolgáltató Iroda korrigálni tudja az ösztöndíjat és így nem szükséges jogorvoslati kérelmet beadni.

További statisztikai adatok:

Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 10168 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 4259 fő

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről – a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt. A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Prof. Dr. Rovó László Rektor Úrnak címezve a MODULO felületén az EHÖK fül alatt található űrlappal tudja beadni.

Beadás → EHÖK → Tanulmányi ösztöndíj jogorvoslati kérelem

A JOGORVOSLATI KÉRELMET EGYÉRTELMŰEN ÉS OLVASHATÓAN KELL KITÖLTENI. AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA,DISZKALKULIA) EBBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

A jogorvoslati kérelem beadására 2020. március 9. 10:00-tól keződően van lehetőség 15 napig.

Kérünk titeket, hogy feltétlenül ellenőrizzétek le tanulmányi átlagotokat, akár számoljátok át azt.

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel a tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatosan a megbízott juttatási és térítési referenshez fordulhattok bizalommal.

A tanulmányi ösztöndíjkalapok listája itt található.
jutter@ehok.u-szeged.hu
( Juttatási és térítési referens e-mail )

Keresztféléves és 2019/2020 I. szemeszterben passzív hallgatók rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatának meghosszabbítása

A MODULO 2 pályázati felülete ismét megnyílik a keresztféléves képzésekbe januárban felvételt nyert hallgatók illetve 2019/2020 tanév I. szemeszterében passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára.

Az érintett hallgatók 2020. február 14. 10.00-tól, 2020. február 21. 23:59-ig pályázhatnak.

A pályázati feltételek változatlanok, a részletes szabályzat és az igazolások listája elérhető ITT.

SZTE EHÖK

 

Rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet: Ponthatárok, JOGORVOSLAT HOSSZABBÍTÁS

Kedves Hallgatók!


A 2019/2020. tanév II. félévére vonatkozó szociális pályázati rendszerben az EHÖK Elnökségének döntése alapján a ponthatárok a következők:

Rendszeres szociális támogatás: 104 pont

Helyi közlekedési bérlet ponthatára: 66 pont

 

A pontokhoz tartozó összegekről itt tájékozódhattok!

 

Jogorvoslat :

A Nemzeti Felsőoktatási Törvényben foglaltak szerint a jogorvoslat beadására 15 nap áll rendelkezésre, illetve a a jogorvoslati bizottság nem köteles személyes meghallgatásokat tartani. A jogorvoslati kérvény is, egy MODULOban benyújtandó űrlap, tehát papír alapú kérelmek benyújtására nincs lehetőség! A jogorvoslati kérelmet az általános szociális helyzetfelmérési adatlaphoz kell csatolni vagy a csatolt rendszeres szociális ösztöndíj igénylés űrlaphoz vagy egy önálló jogorvoslati kérelmet kell beadni.

A jogorvoslati kérelmeket a Modulo rendszerben, 2020. február 19. 23:59-ig lehet benyújtani. Amennyiben a rendszeres szociális ösztöndíj vagy helyi közlekedési bérlet megállapítása tárgyában hozott első fokú döntés a hallgató kérelmének – részben vagy egészében történő – elutasításáról rendelkezik és a fenti döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató 2020. február 19. 23:59-ig jogorvoslattal élhet, melyről a Szegedi Tudományegyetem - „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt.

A kérelem elektronikusan, a MODULO rendszerében a „Rendszeres szociális ösztöndíj” c. űrlaphoz, a „Városi tanulóbérlet” vagy az „Általános szociális helyzetfelmérő” adatlaphoz kapcsolódóan, „Jogorvoslati kérelem” c. adatlap kitöltésével nyújtható be. Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek ilyen űrlappal, önállóan is beadhatják a kérelmet.

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722, Szeged, Szentháromság utca 34.) a sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben. A ponthatárhúzást követően bővített ügyeletet tartunk, hogy bármilyen kérdés esetén segítségetekre lehessünk.

Keresztféléves és átvett hallgatók rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázata 2019/2020-as tanév

A MODULO 2 pályázati felülete ismét megnyílik a keresztféléves képzésekre januárban felvételt nyert, valamint az átvett hallgatók számára.

 

2020. február 3-tól 2020. február 11. 23:59-ig pályázhatnak a keresztféléves és átvett hallgatók illetve 2019/2020 tanév I. szemeszterében passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók.

 

Az érintett hallgatók 2020.02.03-tól 2020.02.11. 23:59-ig pályázhatnak.

 

A pályázati feltételek, valamint a részletes igazoláslista, keltezési kritériumok ezen a linken érhetőek el.

Kérdés esetén a jutter@ehok.u-szeged.hu e-mail címre írhattok, valamint személyesen is állunk rendelkezésetekre az EHÖK irodán.

 

SZTE EHÖK

Rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatok - HIÁNYPÓTLÁS, HOSSZABBÍTÁS

Kedves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatok hiánypótlási és hosszabbítási időszaka a következő:

2020. január 20. 00:01 – 2020. január 26. 23:59

Fontos!

A határidő nem csak azon hallgatókra vonatkozik, akik már adtak be általános szociális helyzetfelmérési adatlapot! Új általános szociális helyzetfelmérési adatlap beadására is van lehetőség! Akik az általános szociális helyzetfelmérési adatlaphoz nem csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj és / vagy városi tanulóbérlet pályázati űrlapot, ugyaneddig a határidőig megtehetik. A rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázati űrlap csatolásának továbbra sem feltétele a lezárt, pontozott általános szociális helyzetfelmérő adatlap, elegendő, ha véglegesített ( beadott ). Az űrlapokat a pályázati időszak lezárta után összefrissíti a rendszer.

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek, valamint kritériumok itt találhatóak.

Kérdés esetén a jutter@ehok.u-szeged.hu e-mail címre írhattok.

SZTE Sófi Alapítvány 1,3 millió forintos ösztöndíj pályázata 2019-2020

 A szegedi egyetemen 19 éve működik a Szegedi Tudományegyetem Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány, melynek célja, hogy ösztöndíjakkal támogassa a kiemelkedő tanulmányi és tudományos eredményekkel rendelkező egyetemi hallgatókat. Az SZTE Szegedi Tehetségpont részeként működő Sófi Ösztöndíj további fontos feladatának tekinti a fiatal tehetségek teljesítményének erkölcsi elismerését, és jövőbeni életpályájuk nyomon követését, elősegítését.

Az alapítvány eddig több mint 21 millió forint tanulmányi ösztöndíjjal jutalmazta a szegedi egyetem legjobbjait. Az elnyerhető ösztöndíjak értékét növeli, hogy az Oktatási és Kulturális Miniszter 2008-ban a világhírű magyar tudósról elnevezett Kármán Tódor díjjal ismerte el az alapítvány munkáját, amely a társadalmi felelősségvállalás területén adható legmagasabb állami kitüntetés. A Sófi Alapítvány egyedülálló tevékenységének és komplex értékelési rendszerének köszönhetően a magyar felsőoktatás legrangosabb ösztöndíjait osztja ki évről évre.

 

A pályázat feltételeit teljesíteni képes hallgatóknak már elsőévesként is érdemes megpályázni az ösztöndíjat, ugyanis a későbbi évek pályázatain mindez pluszpontokat jelent. Továbbá minden pályázó automatikusan a Sófi Tehetséggondozó Kör és az SZTE Szegedi Tehetségpont hallgatói közösség tagjává válik, s ezáltal jogosult lesz az alapítvány által nyújtott szolgáltatásokra: ingyenes jogi tanácsadás, kedvező banki és pénzügyi szolgáltatások, interdiszciplináris programokban való részvétel. A Sófi Tehetséggondozó Kör tagjai ingyenes és kedvezményes belépőjegyeket kapnak koncertekre, színházi előadásokra, múzeumi és képzőművészeti kiállításokra, sporteseményekre és egyéb rendezvényekre. Az ezzel kapcsolatos részletek megtalálhatók a www.sztehetseg.hu honlapon.

A pályázat feltételei és folyamata:

1. Az alapítvány ösztöndíjait a Szegedi Tudományegyetem minden hallgatója megpályázhatja, aki BSc/BA, MSc/MA vagy osztatlan képzés bármelyik évfolyamán, nappali tagozaton, állami vagy költségtérítéses rendszerben tanul, és a félévi hagyományos tanulmányi átlagok átlaga 4,00 felett van.

2. Ebben a tanévben NEM kell papíralapú pályázatot benyújtani. Első lépésként az SZTE Sófi ösztöndíj pályázati űrlapot le kell tölteni az egyetemi Karok honlapjairól. Kitöltés után, a kitöltött SZTE Sófi ösztöndíj pályázati űrlapot WORD dokumentum formátumban el kell küldeni a jozsefsofi@gmail.com e-mail címre (ez is az érvényesség szigorú feltétele!). A pályázó hallgató minden olyan eredményét feltüntetheti a Sófi pályázati űrlapon, amelyet az egyetemre történő beiratkozása óta elért. Ezt követően a pályázatot be kell adni a MODULO SZTE Sófi Alapítvány Ösztöndíj pályázata elnevezésű beadási helyén. Link: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/forms/details/1763520

Az SZTE Sófi pályázati űrlapon szereplő adatokat be kell írni a MODULO űrlap megfelelő mezőibe is, és fel kell tölteni az eredményeket igazoló dokumentumok, oklevelek másolatait.

3. A pályázatok beadási határideje: 2020. február 12. (szerda) 12 óra.

4. A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma bírálja el, és a legjobb 5 jelöltnek ítéli oda a fejenként 200.000 Forintos Gyémánt fokozatú fődíjakat. További 6 pályázó fejenként 50.000 Ft Arany fokozatú ösztöndíjban részesül. Az ösztöndíjak rangját, értékét növeli, hogy a Szegedi Tudományegyetem nemzetközileg is elismert, kiemelkedő professzorai, tudósai alkotják a díjakat odaítélő kuratóriumot. Az alapítvány 2020. április 30-ig e-mail-ben értesíti a nyertes pályázókat.

5. Szép tradíciót teremtettünk abból, hogy a díjakat a magyar kulturális élet kiválóságai (2007: Jancsó Miklós filmrendező, 2008: Törőcsik Mari színművésznő, 2009: Sebestyén Márta népdalénekesnő 2010: Szabó István Oscar-díjas filmrendező, 2011: Jókai Anna írónő, 2012: Jankovics Marcell rajzfilmrendező, 2013: Szörényi Levente zeneszerző és előadóművész, 2014: Vásáry Tamás karmester és zongoraművész, 2015: Makk Károly filmrendező, 2016: Melocco Miklós szobrászművész, 2017: Huszti Péter színművész, 2018: Vitray Tamás főszerkesztő, 2019: Vizi E. Szilveszter akadémikus) adták át. 2020. július elején megrendezésre kerülő díjátadó ünnepségre is ismert közéleti személyiséget várunk. Az alapítvány 2020. augusztus 25-ig utalja át az ösztöndíjak összegét a tizenegy díjazott hallgató bankszámlájára.

6. A pályázat részleteivel kapcsolatban az alapítvány alapítójától, Sófi Józseftől a következő e-mail címen lehet információkat kérni: jozsefsofi@gmail.com

Minden pályázónak sok sikert kíván: az SZTE Sófi József Alapítvány Kuratóriuma

Szeged, 2019. november 4.

 

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

KITÖLTÉSI ÉS PONTOZÁSI ÚTMUTATÓ

 

Ebben a tanévben NEM kell papíralapú pályázatot benyújtani. Első lépésként az SZTE Sófi ösztöndíj pályázati űrlapot le kell tölteni az egyetemi Karok honlapjairól. Kitöltés után, a kitöltött SZTE Sófi ösztöndíj pályázati űrlapot WORD dokumentum formátumban el kell küldeni a jozsefsofi@gmail.com e-mail címre (ez is az érvényesség szigorú feltétele!). A pályázó hallgató minden olyan eredményét feltüntetheti a Sófi pályázati űrlapon, amelyet az egyetemre történő beiratkozása óta elért. Ezt követően a pályázatot be kell adni a MODULO SZTE Sófi Alapítvány Ösztöndíj pályázata elnevezésű beadási helyén. Link: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/forms/details/1763520 Az SZTE Sófi pályázati űrlapon szereplő adatokat be kell írni a MODULO űrlap megfelelő mezőibe is, és fel kell tölteni az eredményeket igazoló dokumentumok, oklevelek másolatait. A MODULO rendszer automatikusan átveszi a hallgató SZTE Neptun rendszerben lévő hagyományos tanulmányi átlagait. Ha a pályázó más felsőoktatási intézményben is folytatott tanulmányokat, akkor a hagyományos tanulmányi átlagok igazolására a hallgatói törzslapok másolatait is fel kell tölteni. Csak azokat a nyelvvizsgákat tudjuk elfogadni, amelyek előzetesen rögzítésre kerültek az SZTE Neptun rendszerben, és a MODULO innen fogja átvenni a nyelvvizsgák adatait.

 

I. SZEMÉLYI ADATOK

A család egy főre eső havi átlagjövedelmét azért kell feltüntetni, mert az elsődleges értékelés (eredmények és tehetség) alapján hasonló jelöltek között a pályázó anyagi helyzete a másodlagos differenciálási szempont. Igazoló dokumentumot NEM kell csatolni vagy feltölteni.

 

II. TANULMÁNYI EREDMÉNYEK

Pontszám kiszámítása: A félévi átlagok átlagából ki kell vonni négyet, majd az így kapott értéket meg kell szorozni százzal. Vagyis a 4,00 átlag 0 pontot, az 5,00 átlag maximális 100 pontot ér. Példa: 4,86 átlag esetén: 4,86-4,00= 0,86 x100= 86 pontot ér. Több, párhuzamos szak esetén mindegyik szak mindegyik félévét szerepeltetni kell, és azok átlagát kell kiszámítani.

 

III. NYELVVIZSGÁK

Felsőfokú nyelvvizsga: 15 pont, Középfokú nyelvvizsga: 10 pont, Alapfokú nyelvvizsga: 5 pont

 

IV. TUDOMÁNYOS VAGY MŰVÉSZETI EREDMÉNYEK

A tudományos közlemények impakt faktorát és független hivatkozásainak számát kötelező feltüntetni, továbbá meg kell adni annak a weboldalnak a linkjét, ahol ez megtalálható! További igazolásként a MODULO űrlapon fel kell tölteni a tudományos közlemények első oldalának fénymásolatát. Konferenciák esetén a programfüzet azon oldalainak fénymásolatát kell feltölteni a MODULO űrlapon, amelyek a pályázó hallgató előadását vagy poszterét tartalmazzák. Maximálisan 150 pont szerezhető.

 

V. EGYÉB ÖSZTÖNDÍJAK ÉS ELISMERÉSEK

Sófi Gyémánt fokozatú fődíj: 30 pont Sófi Arany fokozatú ösztöndíj: 25 pont

Sófi Alapítvány Kiemelt Kuratóriumi díj: 20 pont Arany fokozatú SZTE Talent ösztöndíj: 20 pont

Ezüst fokozatú SZTE Talent ösztöndíj: 15 pont Bronz fokozatú SZTE Talent ösztöndíj: 10 pont

Nemzeti Kiválósági Program ösztöndíja: 10 pont

Köztársasági Ösztöndíj /Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj/: 10 pont

Városi Ösztöndíj, Demonstrátori ösztöndíj, Erasmus ösztöndíj, egyéb elismerések: 5 pont

Sófi ösztöndíj megpályázása a korábbi években: 5 pont

(Az ösztöndíjak és elismerések igazolásához fel kell tölteni az oklevelek fénymásolatát a MODULO űrlapon!)

 

 

Az SZTE Sófi Ösztöndíjat odaítélő Kuratórium tagjai:

 

A Kuratórium Elnöke: Prof. Dr. Visy Csaba Egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék

 

A Kuratórium Tagjai:

 

1. Prof. Dr. Benedek György Egyetemi tanár

SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Élettani Intézet

 

2. Prof. Dr. Dux László Egyetemi tanár

SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Biokémiai Intézet

 

3. Prof. Dr. Farkas Beáta Tanszékvezető egyetemi tanár

SZTE, Gazdaságtudományi Kar, Pénzügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Intézete

 

4. Prof. Dr. Fülöp Ferenc Akadémikus, Egyetemi tanár

SZTE, Gyógyszerésztudományi Kar, Gyógyszerkémiai Intézet

 

5. Prof. Dr. Jakab Éva Tanszékvezető egyetemi tanár

SZTE, Állam-és Jogtudományi Kar, Római Jogi Tanszék

 

6. Prof. Dr. Hatvani László Akadémikus, egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Analízis Tanszék

 

7. Prof. Dr. Hernádi Klára Egyetemi tanár,

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék

 

8. Prof. Dr. Hetényi Magdolna Akadémikus, egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék

 

9. Prof. Dr. J. Nagy László Egyetemi tanár

SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Újkori Egyetemes Történeti és Mediterrán Tanulmányok Tanszék

 

10. Prof. Dr. Kerek Ferenc Egyetemi tanár

SZTE, Bartók Béla Művészeti Kar, Zongora Tanszék

 

11. Prof. Dr. Kevei Ferencné Egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék

 

12. Prof. Dr. Rakonczay Zoltán Egyetemi tanár

SZTE, Fogorvostudományi Kar, Fogpótlástani és Orális Biológiai Tanszék

 

13. Prof. Dr. Szabó Gábor Akadémikus, Egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék

 

14. Prof. Dr. Szörényi László Egyetemi tanár

SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Klasszika-filológia és Neolatin Tanszék

 

15. Prof. Dr. Szőnyi György Endre Egyetemi tanár

SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Angol Tanszék

 

16. Prof. Dr. Tamás Gábor Akadémikus, Egyetemi tanár

SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék

 

17. Prof. Dr. Vécsei László Akadémikus, Egyetemi tanár

SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Neurológiai Klinika 

A 2019. évi SZTE Szakos Érdekvédelmi Képviseleti Tagok Választásának eredménye

Szénszünet az SZTE-n: 2019. 12.20. -2020.01.02.

Kedves Hallgatók! 

Tájékoztatunk Titeket, hogy irodánk, az egyetemi szénszünetnek megfelelően 2019. december 20. 14:00-tól egészen 2020. január 2. 10:00-ig ZÁRVA tart. 

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánunk! 

Az SZTE EHÖK munkatársai

1 3 4 5 6 7 8 9 159 160