Ehok logo

SZTE EHÖK Közösségi Menza

Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata 2013 novemberében indult kezdeményezése keretében – egy ismert szegedi étkezdével együttműködve – 300 forintos állandó áron biztosít minden érdeklődő hallgató számára étkezési lehetőséget.

A kétfogásos, dobozolt menük átvételének helyszíne a Tamási Áron Klub (6720 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.). Az SZTE EHÖK Közösségi Menza minden hétköznap 11.30-tól 14.30-ig tart nyitva.

A Menza nem szociális alapú, minden SZTE-s jogviszonnyal rendelkező hallgató igénybe veheti a szolgáltatást. A kezdeményezés nem profitorientált, a megvásárolt adagok után keletkező többletet fordítja az EHÖK a szociálisan rászoruló hallgatók étkeztetésére.

Az EHÖK Menza előrendelés alapján működik. A menza.sztehap.hu oldalon tekinthető meg a heti menü, a jelentkező szabadon választhat, hogy mely napokra kér ételt. A napi 300 forintos díjat a Tamási Áron Klubban, előre kell befizetni. (Hétfő-keddre szóló menürendeléseket az előző hét péntekjén, 14.30-ig kell online megerősíteni és személyesen befizetni, szerda-csütörtök-péntekre szóló rendeléseket pedig az aktuális hét keddjén, 14.00-ig lehet megerősíteni vagy megváltoztatni.)

Videó

Gyakori kérdések:

Csak akkor ehetek az EHÖK Közösségi Menzán, ha szociális támogatásban részesülök?
Nem, minden SZTE-s egyetemi hallgató rendelhet az EHÖK Menzán.

Muszáj egész hétre befizetnem?
Nem, bármelyik napot kiválaszthatod vagy kihagyhatod. Csak a megrendelt ételekért kell fizetned.

Ételhordót kell vinnem?
Nem, az ételek fóliázott műanyag dobozokban, műanyag evőeszközökkel vehetőek át.

Hol tudom megenni az EHÖK menzás ételt?
A csomagolásnak köszönhetően az ételt elviheted, de a Tamási Áron Klubban van lehetőséged helyben elfogyasztani, melegíteni is az ételedet.

Mi történik, ha nem veszem át az ételt?
A 300 forintod így kárba vész, de más következménye nincsen.